De vereniging organiseert in samenwerking met de zusterclubs jaarlijks een groot aantal activiteiten.

arrow clubs button

meeting foto 1

Elk jaar zijn er diverse ritten in binnen- en buitenland, bezoeken aan musea en meetings waarbij Peugeot centraal staat.

meeting foto 2

arrow evenementen button

Clubblad

clubblad foto 1

"Le Lion" verschijnt 6 maal per jaar en wordt samen met de zusterclubs uitgegeven. Le Lion is het presenteerblad van de vereniging met telkens o.a. een keur aan belevenissen van leden, officiële mededelingen, een agenda, technische informatie en een groot aantal advertenties van leden.

clubblad foto 2

arrow lion inhoud button

Magazijn

magazijn foto

In het magazijn zijn de meeste onderdelen van uw Peugeot 404 te koop. Het magazijn is centraal gelegen in Nederland en 2-wekelijks op zaterdag geopend.

arrow magazijn button

Clubwinkel

clubshop artikelen

De clubwinkel verkoopt boekwerken, modellen en een scala aan zaken rondom de beleving van de liefhebberij van de leden.

arrow clubshop button

Technische ondersteuning

technisch evenement foto 1

Er is een E-mail-service en een telefonische vraagbaak voor leden: de technische helpdesk. Ieder jaar worden er technische evenementen georganiseerd waarbij de techniek van de Peugeot 404 zo praktisch mogelijk wordt benaderd.

technisch evenement foto 2