Een overzicht van evenementen, meetings etc voor de liefhebber van klassieke Peugeots.

De meeste evenementen hier vermeld, worden georganiseerd door (één van) de drie Peugeot clubs. Om deel te nemen aan deze club events moet je lid zijn van één van de clubs. Bij ieder evenement is doorgaans vermeld hoe in te schrijven. Dit kan met behulp van een inschrijfbon uit het clubblad Le Lion, of via een email bericht. Voor steeds meer events kan men zich tegenwoordig ook opgeven via de website van de clubs.

Naast de club evenementen vermelden we nog oldtimer beurzen en regionale ritten, meetings of rally’s die interessant kunnen zijn voor de Peugeot bezitter, evenals meetings van het Lion d’ Or forum.

Kalender 2017

28 Apr 2017
Koffieklets en techniek   - regio noord

Samen de techniek bespreken met andere 404 bezitters, in aanwezigheid van een ervaren clublid en met de beschikking over goed gereedschap. Laagdrempelig en kosteloos. De manier om met andere leden kennis te maken of die prangende technische vraag te stellen.

Waar?

Bij 404 en 504 connaisseur Wim Noorman, Oudeweg 123, Westerbroek.

Je bent welkom vanaf 19:00 u. Geen must, maar liefst met je eigen classic Peugeot natuurlijk!

Deelname:

In tegenstelling tot eerdere berichten, voor bijwonen toch graag aanmelden d.m.v. een e-mail naar:

29 Apr 2017
Toerrit "Hollands Glorie"

Van Mossel Peugeot
Amsterdam - Zuidoost

Ontvangst  : 10:00 u
Aanvang rit: 11:00 u

Deelname:

Inschrijven tot 24 april via de APH site.

7 Mei 2017
Toerrit "Naar buiten met Tante Nel"

20 Mei 2017
Toerrit "Mien Grunninger Laand"

Startlocatie

Rond de klok van 11 uur worden de deelnemers verwacht bij Mirte van Dijk en Wim Noorman aan de Oudeweg 123 te Westerbroek. Hier kan iedereen koffie, thee en enkele broodjes nuttigen.

Route

Rond 12.30 uur gaan we rijden. We gaan zo veel mogelijk langs/door de kleine dorpjes in de provincie Groningen. Iets boven het dorp Uithuizen brengen we een bezoek aan Oldtimer Service Eastend. Koos Tiggelaar, de eigenaar, kan u van alles vertellen over zijn bedrijf en enkele restauratieprojecten. Daarna gaat de toertocht verder richting Lauwersoog. Wie wil, kan ergens langs de Kustweg nog genieten van het weidse uitzicht over de Waddenzee, bij mooi weer kunt u Schiermonnikoog zien.

Eindlocatie

Tegen dinnertime bij een visrestaurant in Lauwersoog waar u naar believen gebakken vis, friet of gewoon wat anders lekkers kunt kopen. Welk visrestaurant het wordt, daar ben ik nog niet helemaal uit, dat verneemt u wel op de 20e mei.

En dan de terugweg richting de ’bewoonde wereld’? In het routeboekje zal ik een suggestie doen voor een leuke rit richting Groningen en Assen.

Kosten

De 404 vereniging heeft voor deze toertocht een eigen bijdrage vastgesteld van 2 Eur per persoon. U kunt dit op de dag zelf ter plaatse voldoen.

Deelname:

U kunt inschrijven, via onderstaande button:

28 Mei 2017
"10e Grande Réunion des Automobiles Classiques et Anciennes"

17-18 Jun 2017
Lifestyle event "De Franse Dagen"

18 Jun: Deelname Peugeot classic car clubs (presentatie en toerrit)

Baarn

Organisatie: De Franse Dagen

18 Jun 2017
Nationale Oldtimerdag

Lelystad
Organisatie: Nationale Oldtimerdag

25 Jun 2017
Toerrit "Tour des Legendes"

Toertocht voor alle Peugeot’s.

2-6 Jul 2017
Buitenlandrit  - Champagne

Kosten:

De kosten bedragen 1125 Euro per auto met 2 personen.

Deelname:

Inschrijven tot 31 maart via de APH site.

22 Jul 2017
Toerrit Wassink Tour

Venlo

20 Aug 2017
Toerrit "Rencontre ..."

3 Sep 2017
Jubileum 30 jaar Peugeot Club Nederland

16 Sep 2017
Technisch evenement 404

Uitleg, met demonstratie, over de techniek van de Peugeot 404.

Met mogelijkheid tot stellen van vragen. Heeft u onderdelen nodig, kunt u ze direct bij het magazijn aankopen, op vertoon van uw clubcard.

Clubmagazijn 404 Vereniging

Dordrecht

1 Okt 2017
Jubileum 35 jaar Peugeot 404 Vereniging

13-15 Okt 2017
Oldtimer & Classic beurs

Onze vereniging zal hier ook met een stand, en uiteraard enkele auto’s aanwezig zijn.

Sportcentrum

Leek

21 Okt 2017
Toerrit "Rendez-vous au fond de la mer"