Evenementen 

Terugblik IAPM 2016

Rit en afsluitende middag in Oosterbeek.

 


Video by: Michiel Kerkhoff, Twinning Media

 

Kalender 2017

Er is een keur aan evenementen dit jaar, in alle hoeken van het land. Reserveer in uw agenda voor een mooie toerrit, een leerzaam technisch event, of een spannende nachtrit. Kom in contact met leden uit uw eigen regio op één van de koffieklets meetings.

 

XS
SM
MD
LG
 

Op zaterdag 22 juli zijn we te gast bij Peugeot dealer Wassink om kennis te maken met het mooie heuvellandschap van het oostelijk deel van Brabant en het noorden van Limburg. Een aantal vestigingen van Wassink zullen ons die dag verwelkomen met activiteiten maar vooral ook de verbindende routes ertussen zullen ons een bijzondere kijk op de mooie omgeving gunnen.

Startlocatie

We starten die dag zelfs nog in Gelderland, namelijk in de vestiging in Nijmegen (Tarweweg 1, 6534 AM). Aldaar worden we vanaf 11.00 uur met koffie en lekkers verwelkomd.

Eindlocatie

De beloofde mooie route zal ons na enkele tussenstops uiteindelijk in de loop van de middag doen eindigen in Weert. Aldaar wordt de barbecue ontstoken en kunnen we onder het genot van een hapje en drankje bourgondisch eindigen. Er is geen spelelement aan verbonden dus het is rijden, samenzijn en genieten.

Kosten

De kosten voor deelname zijn slechts 15 euro per persoon voor de hele dag. U kunt dit bedrag voldoen bij aanvang van de dag. In verband met inkopen voor o.a. de barbecue is het wel noodzakelijk dat u zich van tevoren inschrijft.

Inschrijven:

Inschrijving is gesloten.