Agenda 2018

SM
MD
LG

De 404 vereniging organiseert een leuke afwisselende rit rondom de Campina. Natuurlijk hebben we mooi weer dus de cabrio’s kunnen van stal.

Programma

Op zondag 12 augustus worden jullie verwacht tussen 12.00 en 12.30 uur bij het pannenkoekenhuis ’De Rode Haktol’, Nieuwedijk 37, 5688 LK Spoordonk (gemeente Oirschot). Deze weg ligt tussen Spoordonk en Lennisheuvel.

Tussen 12.30 en 13.00 uur vertrekken we voor een mooie rit naar de koffiestop. De rit kent een paar opdrachten welke op een kaart ingevuld moeten worden en is verder bedoeld als ontspanning. Het wordt een echt familie evenement met een lage drempel, kinderen onder 12 jaar voor half geld!

Het tweede deel van de rit eindigt op een bijzondere lokatie. Om 17.00 uur wordt de winnaar bekendgemaakt en worden snacks geserveerd. Einde evenement 17.30 uur.

In tegenstelling tot wat in Le Lion vermeld is, zijn start- en eindlocatie NIET op dezelfde plaats.

De kosten bedragen 5 Euro voor kinderen onder 12 jaar, alle anderen 10 Euro.

U kunt helaas niet meer inschrijven voor dit evenement.

Terugblik: Jubileum event 1 Okt 2017

Foto’s van het jubileum event "35 Jaar Peugeot 404 Vereniging".

Video 35 Jaar Peugeot 404 Vereniging

Drone beelden ontvangst in Maarssen.

Video by: Ruud Strobbe, Website

Video 35 Jaar Peugeot 404 Vereniging

Vertek équipes vanuit Maarsseveense Plassen.

Video by: Arthur Kerkhoff

Rit en afsluitende middag in Oosterbeek.

Video by: Michiel Kerkhoff, Twinning Media