Evenementen 

Agenda 2023

 

XS
SM
MD
LG
 
 
 

Locatie

Eenden Museum: Gedeputeerde Laanweg 43, 1619 PB Andijk

Ontvangst

13:00 u

Ledenvergadering

14:00 - 15:30 u

Rondleiding door Eendenmuseum

15:30 u

Deelname

U kunt helaas niet meer aanmelden voor dit evenement.

 
 
 
 
 
 

Technisch evenement Peugeot 404-Vereninging: De Peugeot 404 Inspectie

’Je ziet het pas , als je het in de gaten hebt’

Nu met het seizoen in het verschiet, even goed kijken of de 404 ook dit jaar weer nog veilig de weg op kan en om te weten wat we in de gaten moeten houden. En wat is leuker om dit dan zelf te gaan doen! Dat is de reden dat we wederom onze leden te instrueren om hun 404 nog beter te leren kennen door de inspectie-instructie weer te organiseren op zaterdag 8 april 2023 in Franse sfeer bij Peugeauto in Ravenstein

Weet u het nog? De APK plicht is vervallen voor auto’s die Abraham gezien hebben, maar we willen wel veilig blijven rijden. Daarom raadt onze vereniging aan om op regelmatige basis de Peugeot 404 Inspectie-checklist af te werken. Het Peugeot 404 Inspectierapport geeft je een heel goed inzicht in wat je, op korte en langere termijn zou willen repareren of restaureren.

De kracht zit ’m in de herhaling! En dit kun je heel goed zelf doen, als je weet waar je naar moet kijken, en hoe je moet kijken. En dat willen we je graag laten zien.

Locatie

Om dit zelf, onder 404-deskundige begeleiding, eens uit te voeren zijn we welkom in de gelikte werkplaats van Edward en Mirjam van Zanten op:

het Kolkske 4 in Ravenstein.

Laat deze kans niet schieten om uw 404 te inspecteren.

Programma

Inloop tussen twaalf en één. Koffie en gebak staat klaar, en om een uur of vijf sluiten we, met gewassen handen, de middag af.

Deelname

U kunt helaas niet meer inschrijven voor dit evenement.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uitleg en advies over de techniek van de Peugeot 404.

Locatie en verdere details volgen nog.