Medeling n.a.v. COVID-19 (Corona virus) maatregelen

Op dit moment zijn er geen ritten, meetings of club bijeenkomsten gepland tot 1 September.

Agenda 2020

XS
SM
MD
LG

25 jaar Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum Leek. De eerste oldtimerbeurs ooit begonnen in 1984 in de Expo hal in Leek was direct een succes. Vanaf 1988 werd de 5e t/m de 15e editie (1998) in de enige hal van Sportcentrum Leek gehouden. Daarna is de beurs een tijd lang niet georganiseerd. In 2011 is de organisatie weer opgestart in het veel groter geworden Sportcentrum Leek. De beurs wordt nu gehouden in twee grote hallen met meer dan 8000 m2 ruimte.

Bijzonder is wel dat er een groot aantal clubs aanwezig is. Een complete hal is daar ook voor bestemd. De diversiteit van merken en modellen is groot. Een grote stand met Franse oldtimers en klassiekers van een zevental clubs hebben als thema limousines. Clubs als Borgward, MG Noord, Historische Automobiel Vereniging, Caravan Club, Veteranen Automobiel Club, Pionier Automobielclub, Ford Taunus M Club brengen prachtige exemplaren mee naar Leek.

Uiteraard zijn oldtimers, klassiekers en motoren uit privé collectie ook van harte welkom. Ook voor de verkoop van oldtimers is er ruimte ingedeeld. En veel verkoopstands met onderdelen, documentatie, miniaturen, gereedschap en veel andere zaken die passen bij de beurs zijn aanwezig.

De organisatie is bezig om specials naar de beurs te halen. Bijzondere voertuigen waarvan er nog maar weinig te vinden zijn. Wij houden u de komende maanden op de hoogte. Nieuwtjes plaatsen wij op de site (oldtimerleek.nl) en Facebook.