Agenda 2018

SM
MD
LG

Van 25 t/m 28 mei 2018 wordt er een meerdaagse tourrit naar Luxemburg georganiseerd. Er is plaats voor 25 equipes, dus wie het eerst komt ...

Startlocatie

Op vrijdag 25 mei vanaf 09.00 uur starten wij met een ontbijtbuffet in kasteel Bloemendal in Vaals. Er wordt gestart tussen 11.30 en 12.00 uur. De rit gaat dan via zoveel mogelijk binnenwegen naar Vianden in Luxemburg. Het verdere programma wordt bij de start uitgereikt. Wij bezoeken onder meer Vianden city tour, Kasteel Vianden (eigen gelegenheid) Musea in Diekirch, Echternach.

Inschrijven:

U kunt niet meer inschrijven voor dit evenement

De Lionsclub organiseert op 2 juni 2018 voor de tweede keer een oldtimerrit in de historische binnenstad van IJsselstein. De opbrengst komt ten goede aan een goed doel.

Inmiddels een traditie dus uiteraard organiseren we dit jaar ook weer een Grande Réunion des Automobiles Classiques et Anciennes (GRACA). Dit evenement kenmerkt zich door de opkomst van zoveel mogelijk verschillende types en de wisselbokaal voor de équipe die de opdracht(en) het beste heeft volbracht.

Dit jaar valt het de Peugeot 404 Vereniging te beurt om de dag te organiseren. Waarschijnlijk wordt het Zuid-Holland of Gelderland. De voorbereidingen zijn nog in volle gang dus we kunnen nog niet al te veel informatie verklappen maar belooft zeker weer verrassend en afwisselend te worden!

De inschrijving start op 1 juni via de website van de Peugeot 404 Vereniging. Aangezien de volgende Le Lion vrij kort voor het evenement verschijnt zal meer informatie eerst via de website beschikbaar komen.

We zien je graag!

Terugblik: Jubileum event 1 Okt 2017

Foto’s van het jubileum event "35 Jaar Peugeot 404 Vereniging".

Video 35 Jaar Peugeot 404 Vereniging

Drone beelden ontvangst in Maarssen.

Video by: Ruud Strobbe, Website

Video 35 Jaar Peugeot 404 Vereniging

Vertek équipes vanuit Maarsseveense Plassen.

Video by: Arthur Kerkhoff

Rit en afsluitende middag in Oosterbeek.

Video by: Michiel Kerkhoff, Twinning Media