Agenda 2021

Ontwikkeling COVID-19 (Corona virus)

We mogen weer rijden! Veilig en gezond.

Wat Covid betreft, zullen we ons houden we aan alle beperkende maatregelen die vanuit de overheid, relevante instanties en vooral vanuit gezond verstand opgelegd, voorgeschreven of geadviseerd worden.

Wat de Peugeot 404 betreft, zorg ervoor dat de 404 technisch goed in orde is. In ons magazijn hebben we alle onderdelen die nodig zijn en als je technische advies nodig hebt, helpen ons technisch commissariaat en magazijnteam je graag.

XS
SM
MD

We mogen weer rijden!

Daarom willen we jullie van harte uitnodigen om te genieten van Zeeland.

Startlocatie

Op zondag 1 augustus, ’s morgens bijeenkomen in Bar-Café Keeten, Keetenweg 6 in Stavenisse, met koffie en gebak om het te vieren. Vanaf half elf ben je welkom. Bert en Erna Allewijn hebben een prachtige rit van ongeveer 70km uitgezet die je langs de mooiste plekjes van Tholen en omgeving voert. Na onze gezamenlijke lunch, soep, broodjes, beginnen we om een uur of half één aan de rit, uiteraard met een paar leuke tussenstops. Zorg er wel voor dat er wat in de tank zit. Op Tholen is het op zondag lastig tanken.

Kosten

We hebben ruimte voor 50 Peugeots, alle leeuwen zijn welkom! En omdat we nu eindelijk weer mogen rijden, zijn jullie gast van de Peugeot 404 Vereniging. Daarom is er geen eigen bijdrage in de kosten nodig. Dus als je zin hebt mee te rijden, wees onze gast en meld je hier aan. Het is niet helemaal vrijblijvend, als je inschrijft verwachten we ook dat je komt.

Inschrijven:

U kunt helaas niet meer inschrijven voor dit evenement.

De jaren ’60

Het decennium dat begon met de introductie van de Peugeot 404 Berline en het decennium waarin Peugeots van alle drie de verenigingen nieuw zijn verkocht: de 203, 403, 404, 204, en de 504. Peugeots waarvan we vandaag nog volop genieten. Niet voor niets kwam Peugeot toen met de slogan ’Een Wonder op Wielen’.

Dit jaar mogen wij de GRACA organiseren. En het wordt een groots evenement! In de Kop van Overijssel, Drenthe en Friesland.

Startlocatie

Vanaf 10:30 komen we samen bij PCA - Autobedrijf J.H. Mos, Koematen 42, 8331 TK Steenwijk, Nederland.

Programma

In de middag een prachtige rit door een van de mooiste stukken Nederland, van ongeveer 100 km en, uiteraard genoeg tijd om af en toe te stoppen om van de omgeving te genieten. We sluiten de dag af met een buffet. Kortom een dag voor de hele Peugeot: voor de chauffeur, voor de bijrijder en voor de achterbank!

We verwachten alle modellen, alle types, van elk jaar van de jaren zestig! Alle Peugeots van harte welkom.

Kosten

De kosten bedragen 20,20 Eur per persoon.

Inschrijven:

U kunt inschrijven, via onderstaande button:

Samen op weg naar IAPM 2021 - Sochaux

L’Aventure Peugeot organiseert deze internationale meeting van 1-3 oktober in Sochaux. Indien je je hiervoor hebt opgegeven, en het leuk vindt om er samen met een aantal andere Peugeots naar toe te rijden, meldt je dan aan.

Wij zullen een mooie rit, over echte 404-weggetjes, uitzetten met een leuk programma onderweg om vast in de Peugeot-stemming te komen. Hoe we precies gaan rijden, weten we nog niet. Door de Ardennen, Vogezen en Elzas, een paar automusea of andere bezienswaardigheden bezoeken, lekker eten en leuke hotels.

Programma

Op dinsdag 28 september, ergens in de namiddag zullen we in België of Luxemburg samenkomen, dineren en overnachten. Woensdag gaan we over binnenwegen richting Nancy, dineren en overnachten in de buurt Épinal. Donderdag wellicht naar Mulhouse om een van de indrukwekkendste automusea van Europa te bekijken en dan naar Sochaux. En dan, drie dagen lang Peugeots. Heel veel Peugeots.

Kosten

Ieder betaalt zelf zijn/haar overnachting, eten/drinken en museumbezoek.

Deelname:

Zin om mee te gaan, en heb je je opgegeven voor de IAPM 2021, dan kunt u inschrijven, via onderstaande button:

IAPM 2021

l’Aventure Peugeot organiseert de deze internationale meeting van 1-3 oktober in Souchaux.

Voor het programma en de inschrijvingen, zie de website van l’Aventure Peugeot.

De inschrijving sluit op 15 juli!

De Peugeot 404 veiligheidsinspectie: zelf doen

Gebaseerd op de Klassieke Personenwagen Inspectie die we samen met de FEHAC, KNAC en BOVAG hebben ontwikkeld, zijn we een stap verder gegaan. We hebben speciaal voor de 404 alle belangrijke punten waarnaar je zou willen kijken om veilig te kunnen rijden, zeg maar de relevante APK-punten, en alle punten die belangrijk zijn om de 404 te kunnen behouden op een rijtje gezet. Samen met onze club-technici laten we zien welke punten dit zijn en hoe je zelf kunt beoordelen of iets nog goed genoeg is.

Als je de 404-techniek leuk vindt, niet bang bent voor zwarte handen en zelfs als je geen super ervaren sleutelaar(-ster) bent, heel leerzaam om je 404 echt te leren kennen en vooral om je lekkerder in een veilige Peugeot 404 te voelen.

Programma

We zijn op 23 oktober te gast bij Peugeauto in Ravenstein waar we in kleine groepjes de technische inspectie gaan uitvoeren. Er is ruimte voor ongeveer 30 mensen en vijf 404’s om echt diep in de 404 te duiken.

Geen.

Deelname:

U kunt inschrijven, via onderstaande button:

Mocht je op 23 oktober niet kunnen, maar wel geïnteresseerd zijn om door de club-technici alle technische aandachtspuntjes van de 404 te leren kennen, en vooral hoe je kunt vaststellen of iets nog goed genoeg is, maak dat dan kenbaar via onderstaande button. Bij voldoende belangstelling organiseren we meer van deze technische evenementen.