Jubileum event 1 Okt 2017

Foto’s van het jubileum event "35 Jaar Peugeot 404 Vereniging".

Video 35 Jaar Peugeot 404 Vereniging

Drone beelden ontvangst in Maarssen.

Video by: Ruud Strobbe, Website

Video 35 Jaar Peugeot 404 Vereniging

Vertek équipes vanuit Maarsseveense Plassen.

Video by: Arthur Kerkhoff

Rit en afsluitende middag in Oosterbeek.

Video by: Michiel Kerkhoff, Twinning Media

Kalender 2017

Voordat de winter zijn intrede doet, zijn er nog een aantal events om uw klassieker nog even uit te laten.

Reserveer in uw agenda voor een mooie toerrit, een leerzaam technisch event, of een spannende nachtrit.

XS
SM
MD
LG

Buitenlandrit 2018

Aan de nieuwe agenda voor 2018 wordt nog druk gewerkt, maar voor de buitenlandrit is het nu al mogelijk om in te schrijven.

Reserveer 25 t/m 28 mei 2018 al vast in uw agenda voor deze mooie trip naar Luxemburg.

XS
SM
MD
LG

Van 25 t/m 28 mei 2018 wordt er een meerdaagse tourrit naar Luxemburg georganiseerd. Er is plaats voor 25 equipes, dus wie het eerst komt ...

Startlocatie

Op vrijdag 25 mei vanaf 09.00 uur starten wij met een ontbijtbuffet in kasteel Bloemendal in Vaals. Er wordt gestart tussen 11.30 en 12.00 uur. De rit gaat dan via zoveel mogelijk binnenwegen naar Vianden in Luxemburg. Het verdere programma wordt bij de start uitgereikt. Wij bezoeken onder meer Vianden city tour, Kasteel Vianden (eigen gelegenheid) Musea in Diekirch, Echternach.

Kosten

De kosten bedragen 404 Euro per auto met 2 personen in een 2-persoons kamer op basis van halfpension. Andere aantallen personen zijn in overleg. In totaal dus 3 nachten halfpension en tevens een ontbijt op de vertrekdag.

Inschrijven:

De inschrijving stopt op 31januari of eerder wanneer het is volgeboekt.

U kunt inschrijven, via onderstaande button: