Agenda 2022

SM
MD
LG

Op zondag 4 september 2022 vieren we ons 8e lustrum van de Peugeot 404 Vereniging. Hiervoor nodigen we alle Peugeotrijders uit en de Peugeot 404 rijders in het bijzonder.

Op deze dag hebben we een rit georganiseerd welke door 3 provincies zal voeren.

Vertrek

We starten deze dag om ca 11.00 uur in het plaatsje Hernen (vlakbij Wijchen bij Nijmegen). De rit welke we hebben uitgezet zal over mooie weggetjes gaan door dit bijzonder stukje van Nederland.

Programma

Na vertrek rijden we ca 50 km, waarna we een uitgebreide lunch zullen nuttigen. Daarna zal de rit worden voortgezet en rijden we nog ca 46 km. Op de eindlocatie hebben we een gezamenlijke borrel en voor die gene die dat wensen een uitgebreid diner tegen meerprijs.

Diner

Voor 25 Eur p/p extra, sluit u de dag af met een gezellig diner. Daarbij is er het volgende menu:

U kunt niet meer inschrijven voor dit event

Meeting Peugeot bestelwagens. Hieronder vallen de types: Q3a, DMA, SK, D4, J7, J9, J5. Alle pickup, commerciale, Dangel, boulangere uitvoeringen etc.

Bezit u een andere Peugeot klassieker, dan bent u ook welkom.

Hans Tielbeke
Moerheimstraat 89
7701 CC Dedemsvaart

10:00 - 13:00 u

Opgeven

Voor 12 Sept, via de site van de APH

Vijfdaagse rit, met 4 overnachtingen en vol pension.

Details en inschrijven

Via de site van de PCN

Er is plaats voor max 25 équipes.

Jubileum event, zie ook Le Lion nr 227.

Inschrijven voor deelname dagprograma

T/m 15 Sept via de site van de PCN