Agenda 2021

Ontwikkeling COVID-19 (Corona virus)

We mogen weer rijden! Veilig en gezond.

Wat Covid betreft, zullen we ons houden we aan alle beperkende maatregelen die vanuit de overheid, relevante instanties en vooral vanuit gezond verstand opgelegd, voorgeschreven of geadviseerd worden.

Wat de Peugeot 404 betreft, zorg ervoor dat de 404 technisch goed in orde is. In ons magazijn hebben we alle onderdelen die nodig zijn en als je technische advies nodig hebt, helpen ons technisch commissariaat en magazijnteam je graag.

XS
SM
MD
LG

De vergadering zal plaats vinden in de voormalige garage van Henk Visscher, Pascalweg 29 in Culemborg. Daar heeft Henk zijn pop-up museum ingericht met de nodige klassiekers en andere bezienswaardigheden.

Gezien de corona maatregelingen verzoeken wij u, de leden, alleen te komen zonder partner/introducé. Op deze manier kunnen we de leden op een veilige manier ontvangen.

Aanvang

13:00 u

De jaren ’60

Het decennium dat begon met de introductie van de Peugeot 404 Berline en het decennium waarin Peugeots van alle drie de verenigingen nieuw zijn verkocht: de 203, 403, 404, 204, en de 504. Peugeots waarvan we vandaag nog volop genieten. Niet voor niets kwam Peugeot toen met de slogan ’Een Wonder op Wielen’.

Dit jaar mogen wij de GRACA organiseren. En het wordt een groots evenement! In de Kop van Overijssel, Drenthe en Friesland.

Start- en eindlocatie

Vanaf 10:30 komen we samen bij Buitengoed Fredeshiem, Eiderberg 2, 8346 KJ De Bult (Steenwijk).

Programma

In de middag een prachtige rit door een van de mooiste stukken Nederland, van ongeveer 100 km en, uiteraard genoeg tijd om af en toe te stoppen om van de omgeving te genieten. We sluiten de dag af met een buffet. Kortom een dag voor de hele Peugeot: voor de chauffeur, voor de bijrijder en voor de achterbank!

We verwachten alle modellen, alle types, van elk jaar van de jaren zestig! Alle Peugeots van harte welkom.

De kosten bedragen 20,20 Eur per persoon.

Inschrijven:

U kunt helaas niet meer inschrijven voor dit evenement.

Samen op weg naar IAPM 2021 - Sochaux

Helaas vervallen wegens te weinig aanmeldingen.

IAPM 2021

l’Aventure Peugeot organiseert de deze internationale meeting van 1-3 oktober in Souchaux.

Voor het programma en de inschrijvingen, zie de website van l’Aventure Peugeot.

Inschrijving voor dit evenement is reeds gesloten.

De Peugeot 404 veiligheidsinspectie: zelf doen

Gebaseerd op de Klassieke Personenwagen Inspectie die we samen met de FEHAC, KNAC en BOVAG hebben ontwikkeld, zijn we een stap verder gegaan. We hebben speciaal voor de 404 alle belangrijke punten waarnaar je zou willen kijken om veilig te kunnen rijden, zeg maar de relevante APK-punten, en alle punten die belangrijk zijn om de 404 te kunnen behouden op een rijtje gezet. Samen met onze club-technici laten we zien welke punten dit zijn en hoe je zelf kunt beoordelen of iets nog goed genoeg is.

Als je de 404-techniek leuk vindt, niet bang bent voor zwarte handen en zelfs als je geen super ervaren sleutelaar(-ster) bent, heel leerzaam om je 404 echt te leren kennen en vooral om je lekkerder in een veilige Peugeot 404 te voelen.

Programma

We zijn op 23 oktober te gast bij Peugeauto in Ravenstein waar we in kleine groepjes de technische inspectie gaan uitvoeren. Er is ruimte voor ongeveer 30 mensen en vijf 404’s om echt diep in de 404 te duiken.

Geen.

Deelname:

U kunt inschrijven, via onderstaande button:

Mocht je op 23 oktober niet kunnen, maar wel geïnteresseerd zijn om door de club-technici alle technische aandachtspuntjes van de 404 te leren kennen, en vooral hoe je kunt vaststellen of iets nog goed genoeg is, maak dat dan kenbaar via onderstaande button. Bij voldoende belangstelling organiseren we meer van deze technische evenementen.