Met dit formulier kunt je je inschrijven als lid van de Peugeot 404 Vereniging. Het lidmaatschap gaat in, wanneer de vereiste contributie, samen met het inschrijfgeld is betaald.

Persoonlijke gegevens
Voornaam
Voorletters
Postcode
Woonplaats
Giro/banknummer
Geboortedatum
Man / vrouw

Auto

Auto 2

Auto 3
Bijzonderheden

Ter voorkoming van spam dient de onderstaande code ingetypt te worden:

Type de code:

Betaling
De vereniging prefereert betaling middels automatische incasso. Hiermee besparen we kosten en komt meer van de middelen ten goede van de vereniging.
Autom. incasso Ja Nee

Bij automatische incasso dien je een machtiging per post te sturen. Deze machtiging kun je hier downloaden:

Download machtigingsformulier

De Peugeot 404 Vereniging is altijd op zoek naar leden die mee willen werken aan de opbouw of
ondersteuning van de vereniging. Denk je hierin een rol te kunnen spelen, vul dan hieronder je interessegebieden in.

De machtiging s.v.p. uitprinten, invullen en ondertekend opsturen naar het adres dat er op vermeld staat. Indien je het met een incasso niet eens bent, kunt je binnen 30 dagen de incasso