Magazijn

De plaats voor advies en onderdelen

Welkom in 200 m2 gesorteerde parts en benodigdheden voor uw 404 hobby.

Het magazijn vervult voor onze leden één van de belangrijkste taken: de onderdelenvoorziening. In Dordrecht is het onderdelenmagazijn gevestigd. Een team van deskundige en gedreven medewerkers staat 2 zaterdagen per maand paraat om u van de benodigde parts en benodigdheden te voorzien. Weet u niet zeker of het beoogde onderdeel wel geschikt is voor uw uitvoering of bouwjaar van uw 404, dan wordt het opgezocht in de werkplaatshandboeken of onderdelenlijsten.

Schaarse onderdelen worden strategisch opgekocht, soms per partij uit het buitenland. Voor belangrijke onderdelen die niet meer te verkrijgen zijn, vindt herfabricage in kleine partijen plaats met een leverancier. Dit alles om onze 404’s rijdend te houden, één van de doelstellingen van onze vereniging.

Twee keer per jaar wordt er een technisch evenement georganisserd, waarbij uitleg wordt gegeven over een bepaald aspect van de 404 techniek. Leden en belangstellenden kunnen hier kennis opdoen en vragen stellen over het onderwerp dat gedemonstreerd wordt.

In verband met Corona zijn de volgende regels van kracht

Magazijn open op afspraak

We mogen weer open! Het clubmagazijn doet mee met winkelen op afspraak: vanaf 6 maart zijn we weer open voor leden die een afspraak hebben gemaakt. Belangrijk daarbij is:

• Meld je aan en kom op het toegewezen tijdstip
  • Geef zo veel mogelijk gezochte onderdeelnummers door bij het aanmelden zodat we sneller kunnen werken.
  • Kom alleen en draag een mondkapje
  • Wacht buiten tot je afspraak begint
  • Alleen per pin betalen
  • Geen klanten achter de balie (ketting dicht)
  • Kantine is dicht voor klanten
  • Kom niet als je verkoudheids- of ziekteverschijnselen hebt
  • 1,5 meter afstand houden

We werken met tijdsblokken van een half uur, tussen 9.30 – 13.00u, en twee balies (voorzijde en achterzijde magazijn).
Je kunt bijvoorbeeld een afspraak hebben van 9.30 – 10.00u bij balie voorzijde of van 12.30 – 13.00u balie achterzijde.

Tijdslot Balie 1 Balie 2
09:30 - 10:00 afspraak 1 afspraak 2
10:00 - 10:30 afspraak 3 afspraak 4
10:30 - 11:00 afspraak 5 afspraak 6
11:00 - 11:30 afspraak 7 afspraak 8
11:30 - 12:00 afspraak 9 afspraak 10
12:00 - 12:30 afspraak 11 afspraak 12
12:30 - 13:00 afspraak 13 afspraak 14

Hoe maak je een afspraak?

• Geef je uiterlijk de donderdag voor de magazijnopening op per email naar:
  • In de email vermeld je je voorkeurstijd en de tijden dat je zeker niet kunt
  • De vrijdag voor de opening krijg je van het magazijn een email met daarin toegewezen tijdstip en balie
  • Neem die bevestiging bij het magazijnbezoek mee (geprint of op telefoon).

Tip: geef duidelijk aan als je denkt een dubbele afspraak nodig te hebben (vol uur). Als het aantal aanmeldingen dat toelaat, houden we daar rekening mee. Dat is voor iedereen prettiger.

Het is niet toegestaan om op de dag van de magazijnopening zelf nog afspraken te maken. Daarover bellen met het magazijn heeft geen zin.

Het 404 magazijnteam.

Geopend op:

(Alleen op afspraak!)

6 mrt
20 mrt
5 jun
19 jun
3 jul
17 jul
7 aug
21 aug
4 sep
18 sep
Techn event     2 okt
6 nov
20 nov
4 dec
18 dec

Vanaf den Haag en Rotterdam:
Neem de A16 richting Breda
Neem afslag 20 (’s-Gravendeel)
Boven aan afrit bij stoplichten: rechts (’s-Gravendeel)
Eerste afslag rechts (  Dordt West(6) )

Verder als bij
aankomst

Vanaf richting Amsterdam, Utrecht, Arnhem, enz.:
Rijdt naar de A15 (Arnhem richting Rotterdam)
Neem de A15 richting Rotterdam
Neem afslag 23 (Papendrecht)
Volg deze weg (N3) ca. 10 km, tot voorbij het punt dat u de A16 kruist.
Daarna eerste afslag rechts (  Dordt West(6) )

Verder als bij aankomst

Vanaf Tilburg, Breda, enz.:
Neem de A16 richting Rotterdam
Neem afslag 20 (’s-Gravendeel)
Boven aan afslag bij stoplichten: linksaf (’s-Gravendeel)
Eerste afslag rechts ( Dordt West(6) )

Verder als bij aankomst

Aankomst
U rijdt vanaf de stoplichten naar beneden en rechts van u bevindt zich het motel en McDonalds.
Bij de eerste stoplichten linksaf (bordje Camping); (Rijksstraatweg).
Aan de linkerhand treft u de ingang van het bedrijventerrein waar de Peugeot 404 Vereniging zijn magazijn heeft.

Adres:
Rijksstraatweg 40
(tegenover nr. 57)
Dordrecht
078-6510364

Parkeren bij de slagboom. U loopt het bedrijventerrein op en na het eerste gebouw rechtsaf. Het magazijn van de Peugeot 404 vereniging bevindt zich nu aan uw linkerhand.

Bij de magazijnmedewerkers kunt u een key krijgen, waarmee u de auto op het terrein kunt parkeren.