Agenda 2019

SM
MD
LG

Informatie/discussie-avond waarin leden van de 404 Vereniging van gedachten kunnen wisselen met elkaar en met het bestuur over het reilen en zeilen van onze vereniging, nu en in de toekomst.

Heeft u vragen? Of nieuwe ideeën en wilt u even sparren met anderen over uw idee? Kom dan naar deze bijeenkomst in uw regio.

Café het Heukse
Rijksweg Noord 34
Sint Joost

Garage De Groot
Steenweg 1
Oudheusden

Dorpshuis Badhoevedorp
Snelliusstraat 35
Badhoevedorp

Grand Café ’t Kromhout
Marktplein 18
Brummen

Aanvang: 19.30 uur. De avond duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Lezing door Millers Oils, over wat te kiezen uit het scala van producten dat tegenwoordig op de markt is. Een verkeerde keuze kan enorme gevolgen hebben, juist bij oldtimers.

U bent van harte uitgenodigd om die avond aan te schuiven in de nieuwe vergaderzaal van het APH magazijn te Lelystad. De toegang is gratis en voor versnaperingen wordt gezorgd.

Indien u wilt komen dan verzoeken wij u om in verband met catering en beschikbare plekken van tevoren in te schrijven via de APH site.

Zoals gezegd is het aantal plaatsen beperkt, dus schrijf je tijdig in want vol = vol!

De Caisson
Smokkelhoekweg 12