Agenda 2019

SM
MD
LG

Informatie/discussie-avond waarin leden van de 404 Vereniging van gedachten kunnen wisselen met elkaar en met het bestuur over het reilen en zeilen van onze vereniging, nu en in de toekomst.

Heeft u vragen? Of nieuwe ideeën en wilt u even sparren met anderen over uw idee? Kom dan naar deze bijeenkomst in uw regio.

Garage Hoeke
Kerkweg 42
Pijnacker

Aanvang: 19.30 uur. De avond duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Beste oldtimerliefhebbers in Limburg en Brabant en met name Peugeot 404.

Het sleutelseizoen is achter de rug voor velen en het toerseizoen begint er aan te komen. Mooie gelegenheid om bij te kletsen en ervaringen uit te wisselen ...

Op deze avond houden oldtimerbezitters en -liefhebbers (niet alleen Peugeot) uit regio Limburg en Oost Brabant weer een kletsavond. Leg contacten, praat met elkaar over techniek of passie, onder genot van een wijntje of biertje.

Drank voor eigen rekening.

Café De Ster
Raadhuisstraat 13
6042 JK Maasniel (Roermond)

Aanvang: 19.30 uur.

Op deze dag organiseert de 404 Vereniging het eerste Technische Evenement van 2019.

Er is geen specifiek onderwerp (zoals in het najaar het geval is), maar er is expertise aanwezig zodat alle mogelijke vragen gesteld kunnen worden en kleine reparaties ter plekke kunnen worden uitgevoerd.

Uiteraard is het magazijn open!

De locatie is het bedrijventerrein aan de Rijksstraatweg te Dordrecht, inloop vanaf 10.00 u.

Zoals gebruikelijk zijn er belegde broodjes en iets te drinken en natuurlijk is het geheel kosteloos en hoeft U zich ook niet vooraf aan te melden.

Museum voor Nostalgie en Techniek

U zult een beveiligingswaarschuwing zien. Als u dit museum vertrouwt, verander dan https:// in http:// in de URL van uw browser als u op de pagina van het museum beland bent.

Inloop                  : vanaf 12.30 uur
Start vergadering: 13.00 uur

Voor koffie en een Brabants worstenbroodje bij aanvang wordt gezorgd.

Het museum is na de vergadering te bezoeken. Er zijn vrijwilligers aanwezig voor toelichting of vragen.

5453 JV LANGENBOOM